San Andreas Multy Player
  • Page:
  • 1

San Andreas Multy Player
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1406

• ReSo
  • Fresh Boarder
E ovako najprije Pozdrav svima vec dugo ogram na server u i poznajem skoro svu raju (nickovi su mi bili ReSo,Mile,StiffMeister) tako da me sada i vi znate xD

E ovako da pređem na ozbiljno pitanje

Znači digao sam jedan SAMP server i sve perfektno radi samo bih vas dalje zamolio ako moze da koristim BJ WiFi kao ime servera (Znam Da Je Nemoguce Al Vrijedi Pokusati)...

Dakle Server bi se sastojao od 70-100 slotova za igrače napravio bi svoj poseban forum uvezi servera...

Server bi bio na bazi RP (Real Playa) Dakle Igrači bi zarađivali pare radeci poslovo bile bi organizacije gdje bi mogli uci...

RP je baziran na tome da se radi vise uvezi RL (Real Lifa) igralo bi se samo u jednom gradu kojeg bi izabrali....

Dakle dalje više nebi ništa da pričam dok neisporbate da malo igrate na nekom običnom serveru gdje bi vidjeli kako sve fukcionise..

Dakle Trazim vas da budete kofol neki sponzori (odnosno nigdje veze nego samo da koristim vaše ime ) normalno jerkan bi dobio Head Admina kao i u CoD4...

Znači Lananje bi moglo biti i u Bjelovaru kao i susjednim drzavma....

Znam da mnogo tražim al hvala unaprijed i na vremenu sto se odvojili da ovo pročitate

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1407

• yankee
  • Gold Boarder
svaka ideja je dobrodošla

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1408

• Jerkan
  • Expert Boarder
San Andreas baš i ne igram a multy nisam nikada ni probao ali vjerujem da je zanimljivo.

Mislim da nebi trebalo biti problema, pričekaj samo dok se naš predsjednik i uže vodstvo udruge izjasni. Čim dođu s posla budem ih podsjetio da pogledaju forum.

pozz

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1409

• Dac
  • Gold Boarder
  • precjednik
Postoji nekoliko vrlo važnih problema oko toga, koji su više pravni, i moje mišljenje je da to ne možemo odobriti.

Bjelovar WiFi je registrirana udruga sa svojim Pravilnikom i Statutom, i podliježe zakonima RH: narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/233067.html . Server koji misiliš napraviti nije djelo članova Udruge, i nije povezano sa Udrugom ni na koji način. Odluku o predstavljanju ili sponzorstvu donosi Upravni odbor, koji se mora sastati uz sve zapisnike i proceduru koja mora ići, a za ovakav slučaj vjerojatno bi trebala Skupština, što je sastanak svih članova Udruge. Komplikacije. Mi smo već obavili dvije sjednice Skupštine i u ovoj godini nema ih više planiranih.

Da bi koristili "Bjelovar" i grb Bjelovara u nazivu i logu morali smo tražiti dozvolu od Grada, tako da to ne smijemo olako shvatiti

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1410

• ReSo
  • Fresh Boarder
Pa znam da imaju tako neke procedure a nisam znao da je toliko zakomplicirano :|

Sada prvi put čujem za tako nešto i hvala na tom odgovoru da ubuduce znam

Ustvari Hvala na svemu što se imali malo vremena da pročitajte moj post...

Hcala na svemu
zzz

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1411

• Dac
  • Gold Boarder
  • precjednik
A tako je to. Udruga ima neki ustroj i procedure koje bi se trebale poštivati, odluke se donose na više razina a za sve važnije treba sastančiti, pogotovo ako je nešto bitno i izvan utvrđenog godišnjeg plana i programa.

Sorry. Al javi nam ovdje adresu servera, GTA SA mi je genijalna igra i nekad sam igrao SAMP na Croherzegovini, bilo je fora

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1412

• ReSo
  • Fresh Boarder
još se tamo igra al je global ode sav trud

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1413

• Soki
  • Gold Boarder
  • Carp maher
Kao član predsjedništva udruge potpisujem svaku riječ predsjednika. Osobno bi trebao doći na koji sastanak užeg predsjedništva ( valjda bude još koji ) pa predočiti svoju ideju, učlaniti se u udrugu kao punopravni član sa plačanjem članarine sa time bi mogao administrirati ,pa mi istu predočimo na skupštini na usvajanje ili odbijanje , treće nemože biti, ali sam osobnog mišljenja onako otvoreno jer kod mene nema skrivanja karata u rukavu glasovao bih protiv toga
Last Edit: 1 year, 6 months ago by Soki.

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1414

• yankee
  • Gold Boarder
hm,nemože doći jer je pajdo iz Bosne ponosne

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1415

• Soki
  • Gold Boarder
  • Carp maher
yankee wrote:
hm,nemože doći jer je pajdo iz Bosne ponosne

A hebi ga čuda se događaju, vidiš da sam i ja prezidentea podržal, makar se nekak nevolimo pod zadnje

Re:San Andreas Multy Player 1 year, 6 months ago #1416

• yankee
  • Gold Boarder
:laugh:hm,a zašto se ne ljubite u zadnje vrijeme
Last Edit: 1 year, 6 months ago by yankee.

Re:San Andreas Multy Player 8 months, 1 week ago #1967

• NikeTechno_
  • Fresh Boarder
  • Coca-Cola
Evo mene opet, sad, ja sam SAMP (San Andreas Multiplayer) igrao godinu dana, i evo install sam CoD4 i sad vamo igram.

Ovisi sto cete otvorit: RolePlay server (simuliranje stvarnog zivota), Deathmatch (bezvezno vozanje po gradu, pucanje, sto god), drift & stunt. Ja se dosta kuzim u to i clan sam jedne zajednice koja sada radi RolePlay server gdje se ono, kopira policajce, vatrgogasce, droga svasta slicno. Nemam nista protiv te ideje, i mislim da je vrlo dobra ideja jer SAMP je popularan. Ja sam igrao na serveru koji ima 500 igraca na dan. Samo treba napravit odlicnu skriptu . Aaa i najlaganije je skinut s torrenta GTA, to svi znaju.
Last Edit: 8 months, 1 week ago by NikeTechno_.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.34 seconds